MJOP voor kantoren

Een MeerJaren OnderhoudsPlan

MJOP voor VvE’s

MJOP voor kantoren

MJOP voor scholen

Veelgestelde vragen


MJOP voor kantoren

Wanneer u eigenaar bent van een kantoorgebouw, wilt u er vanuit gaan dat het gebouw in optimale conditie is voor uw werknemers of huurders. Het niet op tijd uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden kan bijdragen aan een slecht werkklimaat wat nadelig is voor de gebruikers hiervan. Het is daarom raadzaam om de onderhoudsstaat van het gebouw vast te stellen en hier een onderhoudsplan voor te maken.  Op grond van een uitgebreid bouwkundig onderzoek van uw kantoorgebouw ,wordt vastgesteld wat de status is van het gebouw en welk onderhoud er de komende jaren nodig is.

Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om uw MJOP actueel te houden. Wij kunnen na 1, 2 of 3 jaar na het opstellen van het rapport tegen een laag tarief uw onderhoudsplan actualiseren. Zo houdt u de risico’s laag en kunt u rekening houden met een stabiele reservering.

Onze werkwijze:

– Telefonisch vooroverleg waarin besproken wordt welke informatie al beschikbaar is. Denk hierbij aan bouwkundige tekeningen, bestaande onderhoudsplannen en onderhoudscontracten. Ook wordt er gelijk een afspraak op locatie ingepland.

– Tijdens de opname op locatie, wordt er een uitgebreide schouw uitgevoerd waarin de hoeveelheden worden bepaald en waarin de conditie van alle bouwkundige elementen bepaald wordt. Het is van belang dat u ervoor zorgt dat de inspecteur toegang heeft tot alle ruimtes. Uiteraard kunt u ook de gehele ronde met de inspecteur meelopen en direct een mondelinge toelichting krijgen. Tijdens de opname worden er foto’s gemaakt.


Al het bovenstaande wordt verwerkt in de rapportage waarin u de volgende informatie terug kunt vinden:

– De samenvatting van de conditiemeting volgens de NEN 2767.

– De opsomming van constateringen die direct aangepakt moeten worden.

– Het onderhoudsplan voor de komende jaren.


Interesse?

Vraag hier uw offerte aan!

Contact Opnemen

Laat gerust een bericht achter via ons contactformulier en we zullen u zo snel mogelijk beantwoorden. U kunt ons ook bereiken via:

Of geef ons een seintje en we nemen contact met u op ✓