MJOP VvE's

Een MeerJaren OnderhoudsPlan

MJOP voor VvE’s

MJOP voor kantoren

MJOP voor scholen

Veelgestelde vragen


MJOP voor VvE's

Als (bestuurs-)lid van een Vereniging van Eigenaren komt er regelmatig een hoop op uw af. Daarnaast bent u als bestuur van een VvE onder andere verantwoordelijk voor het opstellen van de begroting en de jaarrekening. Om tot deze begroting te komen, dient u te weten welke werkzaamheden er op de korte- en lange termijn benodigd zijn. Het is daarom van belang dat u er zorg voor draagt dat er een deugdelijk meerjarenonderhoudsplan (MJOP) van uw VvE aanwezig is en dat deze up2date blijft.

 

Wij snappen dat niet iedereen een MJOP kan opstellen. Dit is een specialistisch werk waar veel bij komt kijken. Zo dienen alle gebouwdelen geïnventariseerd te worden, dienen de verschillende werkzaamheden optimaal op elkaar afgestemd te worden en er dient er een deugdelijk onderhoudsplan gemaakt te worden waarin de verwachte uitgaven zijn benoemd.

 

Wij kunnen deze werkzaamheden door een onafhankelijke inspecteur voor uw laten uitvoeren. U bent er dan zeker van dat u het beste inzicht in het onderhoud voor de komende jaren in handen heeft!

 

Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om uw MJOP actueel te houden. Wij kunnen na 1, 2 of 3 jaar na het opstellen van het rapport tegen een laag tarief uw onderhoudsplan actualiseren. Zo houdt u de risico’s laag en kunt u rekening houden met een stabiele reservering.

 

Onze werkwijze:

– Telefonisch vooroverleg waarin besproken wordt welke informatie al beschikbaar is. Denk hierbij aan bouwkundige tekeningen, bestaande onderhoudsplannen en onderhoudscontracten. Ook wordt er gelijk een afspraak op locatie ingepland.

– Tijdens de opname op locatie, wordt er een uitgebreide schouw uitgevoerd waarin de hoeveelheden worden bepaald en waarin de conditie van alle bouwkundige elementen bepaald wordt. Het is van belang dat u ervoor zorgt dat de inspecteur toegang heeft tot alle ruimtes. Uiteraard kunt u ook de gehele ronde met de inspecteur meelopen en direct een mondelinge toelichting krijgen. Tijdens de opname worden er foto’s gemaakt.

 

Al het bovenstaande wordt verwerkt in de rapportage waarin u de volgende informatie terug kunt vinden:

– De samenvatting van de conditiemeting volgens de NEN 2767.

– De opsomming van constateringen die direct aangepakt moeten worden.

– Het onderhoudsplan voor de komende jaren.

 

Interesse?

Vraag hier uw offerte aan!

Contact Opnemen

Laat gerust een bericht achter via ons contactformulier en we zullen u zo snel mogelijk beantwoorden. U kunt ons ook bereiken via:

Of geef ons een seintje en we nemen contact met u op ✓