Voor Particulieren

MJOP & Conditiemeting Voor Particulieren

Woont u in een VvE en wilt u uw woning wilt verkopen? Dan kan er gevraagd worden een MJOP aan te leveren. U kunt in een patstelling komen wanneer u in een slapende (inactieve) VvE woont waarbij u mede VvE bewoners geen behoefte hebben om geld te investeren. Een MJOP Light is voor uw dan de beste en goedkoopste oplossing. Er zal een plan opgesteld worden waarin enkel de basis wordt vastgelegd. Bij kleine VvE’s is een inspectie op locatie dan ook niet noodzakelijk. De planning zal dan aan de hand van uw input en aan de hand van de theoretische levensduur van de bouwelementen opgesteld worden. Op deze manier heeft u met weinig inspanning en kosten toch het gewenste resultaat.

Bekijk een voorbeeld MJOP van VK Vastgoed

En zie gelijk wat u van ons kan verwachten

EPA-W Voor Particulieren

EPA staat overigens voor Energie Prestatie Advies, een gestandaardiseerde manier van het bepalen van energieverbruik van panden. De W die hieraan is toegevoegd staat voor woningen. Een energielabel bij bestaande bouw is vaak de basis voor mogelijke maatregelen die de energieprestatie en dus de waarde van het pand kunnen verbeteren, het zogenaamde maatwerkadvies.

Conform de Europese richtlijnen, dient elke woning bij verkoop, verhuur of nieuwbouw worden voorzien van een energielabel. Dit label (A t/m G), geeft op basis van een berekening, informatie over de energiezuinigheid van de woning. Aspecten die hierbij komen kijken zijn: Energieverbruik verwarming, warmwatervoorziening, ventilatie, verlichting en koeling. Een energielabel is gebonden aan een uniek gebouw en is maximaal tien jaar geldig. Bij het verkopen of verhuren zal er altijd gevraagd worden om het label te overhandigen.Indien u in een VvE woont en uw woning wilt verkopen, kan er gevraagd worden een MJOP aan te leveren. U kunt in een patstelling komen wanneer u in een slapende (inactieve) VvE woont waarbij uw mede VvE bewoners geen behoefte hebben om geld te investeren. Een MJOP Light is voor uw dan de beste en goedkoopste oplossing. Er zal een plan opgesteld worden waarin enkel de basis wordt vastgelegd. Bij kleine VvE’s is een inspectie op locatie dan ook niet noodzakelijk. De planning zal dan aan de hand van uw input en aan de hand van de theoretische levensduur van de bouwelementen opgesteld worden. Op deze manier heeft u met weinig inspanning en kosten toch het gewenste resultaat.

Contact Opnemen

Laat gerust een bericht achter via ons contactformulier en we zullen u zo snel mogelijk beantwoorden. U kunt ons ook bereiken via:

Of geef ons een seintje en we nemen contact met u op ✓

bereken uw kosten online

Gebruik onze calculator om direct uw tarief te berekenen !