Planmatig Onderhoud & Project Begeleiding

Ontvang deskundig advies om uw volgende project aan te pakken

Planmatig Onderhoud & Begeleiding

Het planmatig onderhoudstraject kunnen wij van het begin tot eind verzorgen. Tijdens de opstart wordt in goed overleg het plan van aanpak opgesteld. Product keuzes, manier van uitvoering en planning zijn een van de eerste stappen.

Na uw opdrachtbevestiging zal er een bestek opgesteld worden en worden er offertes aangevraagd bij meerdere partijen. Zodra de offertes ingediend zijn zal er een duidelijke vergelijking gemaakt worden. Deze vergelijking zal met een helder advies richting de opdrachtgever gecommuniceerd worden.

Nadat er gekozen is voor een partij kan de opdracht gegund worden. Belangrijk is hierbij dat VK Vastgoed gebruik maakt van haar eigen voorwaarden waar de betreffende partijen zich aan moeten conformeren. De voorwaarden van de gekozen partij zijn daarmee ook direct niet meer aan de orde.

Er zullen duidelijke afspraken gemaakt worden met de gekozen partij en ook tijdens het project zal er continu aangestuurd worden zodat het een succesvol project wordt. Dit alles zal inzichtelijk worden gemaakt in een voortgangsrapportage.

Als laatste zal de oplevering plaatsvinden waarbij op diversen zaken wordt gelet zoals het in orde maken van de garantiecertificaten en of bewoners tevreden zijn.

In het kort

  • 1. In overleg met de opdrachtgever een plan van aanpak maken
  • 2. Het schrijven van een bestek en opvragen technische adviezen, het versturen van offerte aanvragen
  • 3. Het vergelijken van de offertes en het opstellen van een transparant overzicht
  • 4. Uitbrengen van een advies richting de opdrachtgever
  • 5. Opdrachtverstrekking naar de gegunde partij onder onze voorwaarden
  • 6. Begeleiding en aanspreekpunt van het project, wekelijkse inspectie op locatie, aansturing op de afgesproken kwaliteit en planning
  • 7. Het schrijven van voortgangsrapportages
  • 8. Het opleveren van het project en zorgen voor de garantiecertificaten

Contact Opnemen

Laat gerust een bericht achter via ons contactformulier en we zullen u zo snel mogelijk beantwoorden. U kunt ons ook bereiken via:

Of geef ons een seintje en we nemen contact met u op ✓