Voor Woningcorporaties

MJOP & Conditiemeting Voor Woningcorporatie

Woningcorporatie proberen zich vaak te focussen op de kerntaken op volkshuisvestelijk gebied. Het opstellen van een MJOP conform NEN2767 is hier een hele belangrijke in. In de praktijk valt het opstellen van een gedegen MJOP vaak (door een gebrek aan tijd en/of expertise) buiten de boot. Dit terwijl dit juist de basis van een goede voorbereiding van het overige werk is. Van Kleeff Vastgoed kan voor u een groot deel van het werk uit handen nemen en in overleg de gewenste data direct in uw eigen software invoeren. Van Kleeff Vastgoed is hierin uw betrouwbare en geschikte partner voor uw outsourcingtraject.

Planmatig Onderhoud / Projectbegeleiding Voor Woningcorporatie

Woningcorporatie hebben vaak het streven om het planmatig onderhoud evenredig te verspreiden over de komende jaren. Echter kan het voorkomen dat u het ene jaar een hogere onderhoudspiek heeft dan het andere jaar. Het aannemen van extra mankracht kan riskant zijn omdat het jaar daarna een overbezetting kan ontstaan. Het outsourcen van uw planmatig onderhoud kan dan ook de ideale oplossing zijn. Van Kleeff Vastgoed kan voor u, conform uw richtlijnen en eigen onderhoudspartners, zorgen voor een soepel verloop van het voorbereidingstraject tot de oplevering van het project.

EPA-W Keuringen Voor Woningcorporatie

Bij (nieuwe) verhuur is een het verplicht om een geldige energielabel te hebben. Ook voor het verhuren van woningen onder de liberalisatiegrens is een energie-index verplicht. Daarnaast is de energie-index ook nodig voor inzicht in uw woningbezit, monitoring en diverse subsidies, waaronder de STEP-subsidie.

Omdat de meeste energielabels momenteel verlopen (10 jaar geldig en verplicht sinds 2008), is er momenteel een groot tekort aan gecertificeerde EPA inspecteurs. Door een gebrek aan tijd of personeel is het soms lastig om medewerkers intern op te leiden.

Van Kleeff Vastgoed is ook hierin uw betrouwbare partner om dit werk uit te besteden.

De Toegevoegde Waarde van Van Kleeff Vastgoed

Het outsourcingtraject neemt, afhankelijk van uw portefeuille, vaak veel tijd in beslag. Het is daarom raadzaam om tijdig te starten en voldoende tijd vrij te maken. Van Kleeff Vastgoed ken het outsourcingstraject van het begin tot het eind, en kan u hierin adviseren en begeleiden. U kunt erop vertrouwen het traject soepel en probleemloos verloopt en er geen zaken worden vergeten.

Contact Opnemen

Laat gerust een bericht achter via ons contactformulier en we zullen u zo snel mogelijk beantwoorden. U kunt ons ook bereiken via:

Of geef ons een seintje en we nemen contact met u op ✓