Conditiemeten & (D-)MJOP

Een (Duurzaam) MeerJaren OnderhoudsPlan

MJOP voor VvE’s

MJOP voor kantoren

MJOP voor scholen

Veelgestelde vragen

Bent u op zoek naar een MeerJaren OnderhoudsPlan (MJOP) of een duurzame MeerJarenOnderhoudsPlan (DMJOP)? Heeft uw gebouw veel achterstallg onderhoud? Wij voeren een grondige inspectie uit van uw gebouw en leveren u binnen twee weken een onderhoudsrapport aan. 

De MJOP bestaat uit een inspectierapportage plus een begroting van benodigde onderhouds- en herstelwerkzaamheden aan een complex. De MJOP moet een periode van ten minste tien jaar beslaan. Bovendien moet er een gelijkmatige toerekening van die kosten over de jaren in vermeld staan.

Met een MJOP en een energiebespaaradvies (DMJOP) weet u zowel welk onderhoud gepleegd moet worden, als welke maatregelen interessant zijn om uw complex te verduurzamen. Dit is een ideale combinatie omdat er ‘natuurlijke’ vervangingsmomenten worden gekozen. Wist u dat u met een DMJOP tot 75% subsudie kunt ontvangen? Mogelijk komt u een aanmerking voor een SEEH subsidie.

Of u een VvE bent, een groot eigenaar of een particulier. Een conditiemeting conform NEN 2767 van uw gebouw, leidt nagenoeg altijd tot lagere onderhoudskosten en voorkomt dure verrassing

 

Veelgestelde vragen:

bereken uw kosten online

Gebruik onze calculator om direct uw tarief te berekenen !

Contact Opnemen

Laat gerust een bericht achter via ons contactformulier en we zullen u zo snel mogelijk beantwoorden. U kunt ons ook bereiken via:

Of geef ons een seintje en we nemen contact met u op ✓